Det lilla extra. Ljussätt med portabla uppladdningsbara bordslampor

Belysning utomhus bör var mjukt och av god kvalitet så man inte bländas

Ljussätt med portabla uppladdningsbara bordslampor. Idag finns det många läckra uppladdningsbara och sladdlösa lampor som ger både härlig och skön belysning. Det lilla extra. Ljussätt med portable uppladdningsbara bordslampor. Uppladdningsbara lampor har verkligen fått sig ett rejält uppsväng både tekniskt och designmässigt de senaste åren.

Inspirationsblogg med tips på mysbelysning för utomhusbruk som dessutom är enkel att använda inomhus. Det går dessutom att variera ljuset på många av lamporna så att de ger ett riktigt fint stämningsljus.

Ljussätt med portable uppladdningsbara bordslampor, mysigt!

När du använder portabla uppladdningsbara bordslampor kan du får ett mjukt ljus, som med Rosendahl Soft Spot LED

Enkel design som ger dig en känsla ute att vara inne, Gardenlight Kreta

Förutom att du såklart skall gillar lampans design så är det lika viktigt att du gillar ljuset!

För mera än 6 år sedan köpte jag min första fina uppladdningsbara lampa “FollowMe” från Marset. Sedan inköpet har den bokstavligen fått följa med oss lite överallt, främst för att lysa upp sena myskvällar utomhus. När “Follow me” inte används utomhus så står den i ett  hörn i vår hall där vi saknar el, smart eller hur?

Belysning utomhus bör var mjukt och av god kvalitet så man inte bländas

Smidig lampa att ta med och samt som inte bländar, jag  gillar att man kan byta batteriet, hållbart på riktigt! FollowMe från Marset.

Sedan ett par år tillbaka finns det så många fler snygga uppladdningsbara lampor med behagligt ljus, vilket jag såklart tycker är enormt viktigt. Faktiskt det viktigaste när du väljer lampan som skall skapa god stämning. Jag tycker inte att det är någon mysfaktor om belysningen en fin kväll ger ett kallt tråkigt ljus som kanske till och med bländar. Det ger en trist upplevelse utan mys och av precis den anledningen så har jag faktiskt lämnat tillbaka flera lampor eftersom ljusets kvalitet inte är bra nog. Vi skall vara kräsna när vi handlar nytt, tänk hållbart!

Dessa är mina prioriteringar när jag väljer lampa  

  • Vill du uppnå en riktigt fin rumskänsla på din uteplats och balkong, ös på med flera sorters belysning.
  • Om du adderar flera olika sorters ljuskällor till din utemiljö så skapar du dynamik och stämning.
  • Utbudet av lampor anpassade för utemiljöer är stort och lamporna påminner om inomhusbelysning men skall vara IP-klassade om de är kvar ute på kvällen.
  • Testa om du tycker att ljuset från armaturen är behagligt. Kritvitt och billig plast ger exempelvis sällan fint ljus.
  • Användningsområdet blir lite bättre om lampan har olika steg (ofta har uppladdningsbara lampor olika steg av styrkor i stället för dimmer).
  • När du köper kvalitet kan du byta lampans batteri vilket är mera hållbart.
  • När du  hittar din favorit, glöm inte att vara lite rädd om lampan. En god ide är att ta in den när du inte använder den. Starkt solljus och fukt förkortar livslängden på lampan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 80DB848A-F1F2-4550-B80C-BC5983B32A9B-819x1024.jpeg

Smarta och flexibla med uppladdningsbara lamporna. Lamporna ger oftast fint mysljus båda utomhus och inomhus.

Inreder du med de smarta och flexibla uppladdningsbara lamporna? Mysbelysning utomhus och inomhus.

Redan en verklig klassisk lampa tycker jag  är Flowerpot, kolla den fina designen och alla fina färger  Flowerpot VP9

Flowerpot,  Ljussätter du  med portabla uppladdningsbara bordslampor på ställen det annars är svårt med lampor.

Utbudet och användningsområdet med uppladdningsbara lampor är stort. Rätt läckert att vissa restauranger numera har små bordslampor som ger en skön ombonad känsla på precis mitt bordet. Behovet av mera ljus på restaurangerna har bl.a. uppkommit tack vare Instagram. Instagram är för många restaurangernas viktigaste reklamplats, det är viktigt att gästerna får till riktigt snygga matbilder ? 

Kan det till och med vara så att utvecklingen av uppladdningsbara lampor får ett litet  extra skutt tack vara restaurangerna. Visst ger det lite extra intimitet med en bordslampa på restaurangen?

Ljussätt med portable uppladdningsbara bordslampor det gör även restauranger

Stämningsljus från uppladdningsbara lampor har du nog även sett på restauranger.  Humble Two table light

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips på mysbelysning utomhus. Sladdlös HAY’s bordslampa laddas med USB-kabel. Passar så bra såväl inomhus som utomhus. Lyser i upp till 8 timmar på en laddning
Ljusslingor och levande ljus i all ära – men vill du uppnå riktig rumskänsla på din uteplats, ös på med fler sorters belysning. Njut sköna kvällar med lite extra ljus, här lilla nätta PC Portable från HAY 

Välj det ljus som passar dig, ljus är en personlig upplevelse.

För att få precis det ljus som du tycker är behagligt så  tycker jag att du ska testa ljuset. Det är inte omöjligt att du även utifrån prislappen kan få en uppfattning av nivå på lampans tekniska funktion och såklart påverkar material och fabrikat prislappen. 

Jag tänker mig ljuset från en lampa ute i augustikvällen, den skall vara lika behagligt som ett stearinljus. Vill du läsa eller göra korsord får du adderar ljus för stunden.

Det lilla extra. Ljussätt med portabla uppladdningsbara bordslampor.

Det lilla extra. Ljussätt med portabla uppladdningsbara bordslampor.Du blir överraskat hur bra det blir.

  Svenska Örsjö har gjort det igen,  Pierre Sindre’s fin design, Visir Så fint sken! 

Så kul om du hittar din egen favorit- ha kul när du  inreder med bra och härligt belysning. 

Kommentera jättegärna inlägget, var inlägget inspirerande, jag hoppar att du hittar din egen favorit lampa med fin ljus.

Länkar märkt med * är reklamlänkar, det är väldig få länkarna på denna blogg som jag far intäkter på . Länkarna  är främst för att du skall få kolla på detaljer om lamporna direkt. Bilderna är mina egna eller produkt bilder!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin