Hållbarhet och återbruk vår belysningsfilosofi

Personliga hem och våra offentliga miljöer behöver genomtänkt ljussättning vilket ger oss ökat välmående och välbefinnande. Vilket indirekt är bra för hälsan! Hållbarhet och återbruk vår belysningsfilosofi, och 2700kelvin säljer belysningstjänster i form av rådgivning och konsultation, inte fler lampor. Vår belysningsfilosofi handlar om att nyttja befintliga lampor på rätt ställe med energieffektiva ljuskällor, vilket är både hållbart både för miljön och för våra plånböcker. Våra belysningstjänster utbildar kunden så att man efter genomförd konsultation ska kunna fortsätta själv hemma på egen hand.  

Viktigt att välja rätt ljuskällor.
Hållbarhet och återbruk vår belysningsfilosofi.
Ut med de gamla glödlamporna-LED är här för att stanna.

Minska elförbrukning

Minskad elförbrukning är ett sätt att minska sin miljöpåverkan. I våra konsultationer rekommenderar vi LED-belysning. Vi guidar kunden rätt i valet av armaturer av hög kvalitet som håller länge, det minska underhåll hos exempelvis Bostadsrättsföreningar.

Att ljussätta dina miljöer med befintlig belysning är det bästa alternativet för miljön vi rekommenderar därför gärna återbruk, upcykling och second hand i våra rekommendationer.

I vårt egna arbete för att minska företagets klimatpåverkan har vi valt att resa kommunalt i första hand vid våra kundbesök. Där så inte är möjligt klimatkompenserar vi vårt resande genom att investera i ClimateHero

Erbjudandet “Coffee break with your Light designer” onlinekonsultation är utvecklat för bl.a. att minska resandet.

De globala målen för hållbar utveckling 

De 17 globala hållbarhetsmålen, antagna av FN:s generalförsamling 2015 har som syfte att uppnå social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet till 2030. Hos 2700kelvin arbetar för att ha en positiv inverkan på människors välbefinnande, vårt samhälle och vår miljö, och i vårt arbete lägger vi särskilt fokus på fyra mål som vi kan bidra mest till;

  • SDG3 Hälsa och välbefinnande
  • SDG11 Hållbara städer och välbefinnande
  • SDG12 Hållbar konsumtion och produktion
  • SDG13 Bekämpa klimatförändringarna

Alla kan inte göra allt men alla kan göra något, och vi vill bidrag aktivt! 

 

 

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin