Belysningskonsultation och ljusplanering

Belysningskonsultation och ljusplanering- Din belysningsguide och belysningskonsult för alla tillfällen, privat och för offentliga miljöer.

Rätt & bra belysning – snygg design

Rätt ljus och bra belysning betyder mer än du tror för människors trivsel. Både på jobbet, i offentliga lokaler och i din hemmamiljö. Visste du till exempel att du kan minska insynen genom att placera ljuset på rätt sätt eller att rum kan upplevas som större med rätt typ av belysning? 

På våra mörka breddgrader är rätt ljus viktigt för att må bra, vara fokuserad och pigg. Att belysningen är energieffektiv och att armaturens design harmonierar med övrig inredning är så klart också viktigt. 

Som expert på belysning och ljusdesign hjälper 2700kelvin bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att skapa genomtänkt och funktionellt ljus med stilmässigt rätt armaturer i inomhus- och utomhusmiljöer. 

Våra kunder vittnar om att deras trädgård blivit mer levande, att de känner sig tryggare tack vare bra belysning och att de fått hjälp att hitta rätt ljusstyrka för rätt syfte. Inredningsdetaljer de gillar har vi framhävt och trollat bort skavanker. Mer trivsel och skönare stämning helt enkelt. 

Bra och anpassad belysning behövs överallt 

Våra uppdrag ser väldigt olika ut. Det kan handla om flytten från hus till lägenhet, ljussättning i det nya köket eller ungdomsbostaden i källaren. En butik eller restaurang som vill förbättra kundupplevelsen med bättre ljus. Eller ett företag som vill skapa anpassningsbar belysning på medarbetarnas arbetsplatser. Det kan också gälla energibesparing – LED är här för att stanna.

2700kelvin har samarbete med välsorterade lampbutiker och elektriker men vi arbetar helt oberoende av dem. Läs mer om våra tjänster för privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar. Eller boka en workshop. Vi har de senaste åren genomfört mera än 300 konsultationer och har en gedigen erfarenhet av olika behov och miljöer.

Vill du få hjälp med ljusplanering, belysnings inspiration och smarta tips för just din belysning, kontakta oss charlotte[a]2700kelvin[punkt].se eller ring +46702000592

Välkommen!

Inred med ljuset sedan lamporna!

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin