Belysningstjänster

Belysningskonsult, ljussättning och ljusplanering- belysningsexpert! 

Ljussättning är viktigt inom all inredning, inne och utemiljöer.
Belysningskonsult hjälper dig med ljusbilden som är det absoluta enklast att ändra före du köper nya lampor.

Belysningskonsult, belysningsexpert, ljusplanering, ljusdesign, ljussättning eller att leverera belysningstjänster, det finns många ord för att “Inreda med ljus”. Oavsett benämning är belysningsplanering väldigt viktig för att få till helheten av ett rums inredning och upplevelsen av rummet.

2700Kelvin erbjuder skräddarsydd experthjälp utifrån kundens behov inom ljussättning och ljusplanering. Förutom flerårig utbildning inom ljusdesign och ljusplanering är jag diplomerad inom “Inredning, Rum och Form” och NCS-kulörsystem. Mina danska gener ej att förglömma.

Ljus i rummet är väldigt viktigt, till och med en rättighet! Jag tar mig gärna an uppdrag med föreläsningar och undervisar inom grundbelysning.  Med insikt i ljusets möjligheter, då blir det så mycket enklare att förstå och uppskatta ljussättning och belysning.

Vi har idag bl.a. uppdrag att inspirera  inredare och liknade yrkesgrupper inom ljussättningens sköna värld. Målsättning är att vi skall inreda med ljuset därefter skall vi förpacka ljuset i lämplig förpackning med lampor och inte tvärsom som jag upplever att vi ofta gör idag. Kontakta mig gärna för  dialog om föreläsningsuppdrag.

Kolla in flikarna Privat och Företag för just ditt behov.

Vill du få hjälp med ljusplanering, belysnings inspiration och smarta tips för just din belysning, kontakta oss på charlotte[a]2700kelvin[punkt]se eller ring +46702000592

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin