Privatpersoner

Belysningskonsultation för privatpersoner på plats eller via webben är tjänster anpassade efter privatkundernas behov.  Behovet av belysning och ljussättning för bostaden är mycket varierande. Vi skräddarsyr tjänsten helt efter dina behov och önskemål. Belysningsplaneringen skall tar hänsyn till interiör och exteriör.  Vi är leverantörsoberoende och målet är att förbättra ljussättning inte försäljning av lampor. Tveka inta att höra av dig, välkommen!

Belysningskonsultation på plats i befintlig bostad, “Inred med ljus”: Med begränsade insatser i både tid och kostnader går det att skapa funktionell och trivsam belysning. Konsultationen tar 1 – 1.5 timme där vi tillsammans diskuterar hur man på bäst sätt nyttjar bostadens naturliga ljus och förutsättningar med utgångspunkt från familjens behov. Vi tittar på ljussättning och ljuskällor och ni får föreslag på armaturer. Troligen har ni idag armaturer som kan används framöver, möjligen bör också nya anskaffas. Om så önskas kan ni efter konsultationen få en kort skriftlig sammanfattning. Vi kan även ta nytt möte i lampbutik där vi tillsammans tittar på armaturer. Jag har ett mycket gott samarbete med Stockholms välsorterade lampbutiker och webbutiker. Duktiga elektriker kan förmedlas om så önskas.  Pris från 2 500kr

Belysningskonsultation inför renovering, “ljusplanering”:  Hembesök med efterföljande skriftlig individuellt anpassad redogörelse utifrån idéer och förslag till förändringar som vi har kommit fram till under hembesöket. Vi kan agera bollplank eller delta i byggprojektet från  skiss till genomförande. Vi har ett mycket gott samarbete med välrenommerad lampbutiker och elektriker om så önskas. Tips och råd på enkla åtgärder utifrån dina behov som kan lyfta fram det viktiga i din bostad. Pris lämnas per offert. 

Belysningskonsultation via webben: Lämpligt för dig som inte bor nära Stockholm och är intresserad av att få inblick inom ljusplanering och ljussättningens sköna värld.  2700kelvin erbjuder belysningskonsultation via webben. Vårt samarbete sker per telefon och web, främst med hjälp av bilder och ev. ritningar. Målsättning att du skall få inspiration med tips, råd och ideér utifrån ditt hem och dina behov, som enkelt kan genomföras direkt. Pris  från 1 000 kr / rum.  Kök och trädgård från  1 500 kr / rum.

Uppdraget anpassas och utförs efter dina önskemål.

Inspiration om ljussättning finns på ljus- bloggen. 

Bra utomhusbelysning bör ge god synbart, god belysningsplanering innefattar kontraster- ljus och mörke.

Belysningskonsultation privat eller belysningskonsult via webben, slott och koja, härlig belysning behöver vi alla.