Belysningskonsultation privat

Ljussättning uppdrag leverares båda på plats och via Online konsultation.

Belysningskonsultation privat, belysningskonsultation på plats och via webben är anpassade helt efter dina behov och önskemål, utifrån vad just din bostad behöver.

I belysningsplaneringen tas hänsyn till interiör och exteriör. 2700 kelvin är leverantörsoberoende där målet är att förbättra ljussättning, och inte försäljning av lampor. Dock har jag ett mycket gott samarbete med välsorterade lampbutiker och webbutiker, liksom duktiga elektriker om det skulle behövas. Tveka inte att höra av dig!

Belysningskonsultation på plats i befintlig bostad: Med begränsade insatser i både tid och kostnader går det att skapa funktionell och trivsam belysning. Konsultationen tar 1 – 1.5 timme där vi tillsammans diskuterar hur man på bästa sätt nyttjar bostadens naturliga ljus och förutsättningar, som såklart med familjens behov som fokus och utgångspunkt. Vi tittar på ljussättning och ljuskällor och ni får förslag på armaturer. Troligen har ni idag armaturer som kan används framöver men eventuellt bör också nya anskaffas. Om så önskas kan ni efter konsultationen få en kort skriftlig sammanfattning. Vi kan även ta nytt möte i lampbutik, och där vi tillsammans tittar på armaturer. Pris från 2 750kr. Kontakta mig för prisförslag.

Belysningskonsultation vid renovering/nybygge: Hembesök med efterföljande skriftlig redogörelse utifrån de idéer och förslag till förändringar som vi har kommit fram till, där jag på mötet  agera bollplank eller delta i byggprojektet, från skiss till genomförande, med tips och råd på enkla åtgärder utifrån dina behov, som kan lyfta fram det viktiga i din bostad. Pris från 3 750kr. Kontakta mig för prisförslag.

Belysningskonsultation via webben: Lämpligt för dig som inte bor nära Stockholm och är intresserad av att få inblick i ljusplaneringens och ljussättningens sköna värld. Vårt samarbete sker per telefon och webb, och enkelt främst med hjälp av bilder och ev. ritningar. Målsättningen är att att du ska få tips, råd och ideér utifrån ditt hem och dina behov, som enkelt kan genomföras direkt. Kontakta mig för prisförslag.

Belysning och inredning i utlandet: Som tjänsten “Belysningskonsultation via webben” Gärna inledningsvis med ett webbmöte när du är på plats i bostaden. Videosamtal får vi enkelt en överblick av behovet, det är inte alltid helt lätt att navigera i ett nytt land med ett nytt språk och ofta används ett mycket kallare ljus än vi är vana vid i Skandinavien. Eldragningar m.m. ser lite annorlunda ut. Referenskunder finns i Danmark, Spanien samt Malaysia och goda kontakter för inköp finns. Kontakta mig för prisförslag.

Uppdraget anpassas och utförs efter dina önskemål.

Kontakta oss på charlotte[a]2700kelvin[punkt]se eller ring +46 702 000 592.

Inspiration om ljussättning finns på ljus- bloggen 

Publicerade artiklar finns under Press

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin