Bostadsrättsföreningar

 

Belysningskonsultation för bostadsrättsföreningar är anpassad efter föreningens behov och hur styrelsen  arbetar.  Det är mycket som är viktigt och som man verkligen bör tänka på vid val av belysning till trapphus, allmänna utrymmen och bostadsrättsföreningens utomhusmiljöer som skall skapa trygghet och trivsel.

Föreningens gemensamma ytor ska vara enkla att underhålla och energieffektiva och det är idag många bostadsrättsföreningar som väljer att ersätta befintliga ljuskällor med LED-belysning. LED-kvaliteten är generellt hög och energibesparingarna kan bli märkbart bättre vid byte till LED. Ofta kan man uppgradera befintliga armaturer. Hur är ljussättningen i din bostadsrättsföreningen?

Äldre hus kan behöva höja ljusnivån så det håller postutdelningens  arbetskrav, ungefär 200 Lux. Det finns många goda anledningar till att få föreningens belysning uppdaterad.  Kontakta mig om ni önskar hjälp att välja rätt armaturer och ljusbild till er miljö. Här finner du en enkel blogg om LED; LED-skola, att läsa LED’s innehållsförteckning

Välkommen att höra av dig om din bostadsrättsförening behöver hjälp med belysningsmätning eller ljussättningen eller  hos er, trapphuset eller för bostadsrättsföreningens utomhusmiljöer.

Pris lämnas per offert.

Kontakta oss på charlotte[a]2700kelvin[punkt]se eller ring +46 702000592 

Artikel från DI angående synbarhet i trapphus 

Bostadsrättsföreningar här är det viktigt att tänka på både trygghet och god framkomlighet för båda boende, brevbäraren och gäster. Samtidigt kan ljussättningen bidra till en tydlig gestaltning av området.

 

Bostadsrättsföreningar belysningskonsultation, där vi såklart anpassar oss till arkitekturen och föreningens ekonomi.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin