Bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar

Belysningskonsultation för bostadsrättsföreningar är anpassat efter föreningens behov och hur styrelsen  arbetar.  Det är mycket som är viktigt och som man verkligen bör tänka på vid val av belysning till trapphus, och inte minst för bostadsrättsföreningens utomhusmiljöer, det är ljusspridningen så området kännas tryggt och säkert att vistas i.

Föreningens gemensamma ytor ska vara enkelt att underhålla och vara energieffektivt, och det är idag många bostadsrättsföreningar väljer att ersätta befintliga ljuskällor med LED-belysning. LED-kvaliteten är generellt hög och energibesparingarna kan bli märkbart bättre vid byte till LED, och ofta kan man uppgradera befintlig armatur. Hur är ljussättningen i din Bostadsrättsföreningen?

Äldre hus kan behöva höja ljusnivån så det håller postutdelningens  arbetskrav, ungefär 200 Lux. Det finns många goda anledningar till att få föreningens belysning uppdaterad.  Kontakta mig om ni önskar hjälp att välja rätt armatur och ljusbild till er miljö. Här finner du en enkel blogg om LED; LED-skola, att läsa LED’s innehållsförteckning

Välkommen att höra av dig om din bostadsrättsförening behöver hjälp med ljussättningen hos er, trapphuset eller för bostadsrättsföreningens utomhusmiljöer.

Pris lämnas per offert.

Kontakta oss på charlotte[a]2700kelvin[punkt]se eller ring +46 702000592 

Artikel från DI angående synbarhet i trapphus 

Bostadsrättsföreningar här är det viktigt att tänka på både trygghet och god framkomlighet för båda boende, brevbäraren och gäster. Samtidigt kan ljussättningen bidra till en tydlig gestaltning av området.
Bostadsrättsföreningar belysningskonsultation, där vi såklart anpassar oss till arkitekturen och föreningens ekonomi.
Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin