Press & Kontakt

Ljussättning uppdrag leverares båda på plats och via Online konsultation.

Press & Kontakt; 2700kelvin drivs av mig Charlotte Gotfredsen som brinner för god och funktionell ljussättning. Jag är utbildad inom ljusdesign och är genuint intresset för formgivning, god stil och trendkänsla. Därför ser jag alltid till att vara uppdaterad inom den tekniska utvecklingen och de senaste trenderna.

Kontakta oss på charlotte[a]2700kelvin[punkt]se eller ring 0702000592

Press

Podd ‘Hemma hos Charlotte Gotfredsen’ :-D. Mysigt samtal med härliga Emelie Sundberg om god belysning och lite annat vardagligt. Hoppas du blir inspirerad att inreda massor med ljus, lyssna här på Inredningspodden. 

Bonnier News local publicerade artikel med tips och trix på hur du får till skön och mysig belysning i väntan på vårljuset “Så lyser du upp vintermörkret” 

Nu känns det som att 2700kelvin är worldwide på riktigt. Sydkusten.es en nättidning för skandinavier i Spanien har publicerat en riktigt bra artikel med enkla ideer och tips hur vi enkelt kan får till en lite mera skandinavisk känsla i våra hem i sydeuropa, “Så kan du ljussätta ditt spanska hem”.

Konkreta tips och goda idéer, intervju i Norrmalms elektriska’s kundtidning bl.a. levererad med SVD september 2018.

Trevlig intervju av Linda på Watt & Veke med tips om ljuset hemma och med armaturförslag, Watt & Veke’s blogg

Anebyhusgruppens artikel om utomhusbelysning

Mysbelysning är viktigt! Artikeln publicerades i Bygghemma’s kundtidning och på Bygghemma’s kundtidning och på Bygghemma.se

Härliga artiklar om trädgårdsbelysning publicerades via TT ett stort antal tidningar i hela Sverige. Här finns den digitalt: Göteborgs-Posten

Efter vi har inrett bostadsfastighetsbolaget Heimstaden i Stockholm med ljus, fick vi  nöjet att vara med i deras trevliga kundtidning Heimstaden 

Tips på hur just din utomhusbelysning kan bli intressant, publicerades i Expressen tillsammans med Philips Lighting. 

Kontakt:

2700 kelvin drivs av mig Charlotte Gotfredsen och brinner för god och funktionell ljussättning. Jag är utbildad inom ljusdesign och har ett genuint intresse för formgivning, god stil och trendkänsla. Därför ser jag till att alltid vara uppdaterad inom den tekniska utvecklingen och de senaste trenderna.

E-post: charlotte(a)2700kelvin.se

Telefon +46 702000592

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin