Utomhusbelysning, ljussätt höstens trädgård och balkong

Dax för vinterförvaring av trädgårdens möbler och liknade. Ljussättning i trädgården behöver man inte vänta med till det är jul och julstringerna skall sättas upp. Med lite kreativ ljussättning i trädgården kan du bibehålla känslan av uterummets tillgängligheten oavsett om det är en trädgård eller balkong. Hösten har så härliga  fina färger att belysa.

DSC00037

Solcells lamporna ger inte så mycket ljus på denna tid av året. Vissa lampor får man nog ta in och spara till nästa säsong meden de mera kraftfulla kan flyttas närmast entre.

DSC00051

Det är enkelt med ljusreglering utomhus med en utomhus timer, justeras efter att det blivit mörkt. Tyvärr finns det inga dimmers för utomhusbruk. Så kolla att ljusslingan och liknade har ett behagligt ljus, annars kan man ”gömma” ljusskällorna under lite löv.

DSC00047

Att ha ljus på balkongen har många fördelar, förutom att det ser trevligt ut ger ljuset även en härlig känsla av insynsskydd och man ser sin egen balkongs ljussättning innan våra blickar vandra mot grannarnarnas belysning. Tänkt dock gärna på att ta hänsyn till grannarna så de inte bländas.

Mysig balkongbalong belysning

 

 

Ljusslingor i ett glas med lite löv, blir väldig stämningsfullt , och är mycket enkla att göra. En batteridriven slinga är väldig flexibel. Dessa finns till och med med timer ?

<img class=”aligncenter size-full wp-image-474″ src=”https://www.2700kelvin.se/wp-content/uploads/2016/10/höstblad-i-glas.jpg” alt=”höstblad i glas” width=”713″ height=”666″ srcset=”http://www.2700kelvin why not try these out.se/wp-content/uploads/2016/10/höstblad-i-glas.jpg 713w, https://www.2700kelvin.se/wp-content/uploads/2016/10/höstblad-i-glas-300×280.jpg 300w” sizes=”(max-width: 713px) 100vw, 713px” />

En eldkorg är också oerhört stämningsfull och vacker  i höstmörkret och väldigt användbar. Eldningsfat finns i alla möjliga varianter och prisklasser. Var dock mycket noggrann med brandsäkerheten.

Eldkorg

Fantastiskt stämningsfullt med eldningsfat utomhus. Bild lånat av Villaliv.

              Ha kul, var kreativ och njut hösten! // 2700kelvin Charlotte ?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Belys din trädgård och balkong. - 8 september, 2019 at 17:25

    […] Det finns även blogg inlägget Ljussättning – höstens trädgård  […]

  • Leave a Reply

    Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
    Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin