Belysningstrender och nyheter på 2016SFF

Belysningstrender och nyheter på 2016SFF. Nu är årets Stockholm Furniture & Light fair till ända, det blev en härlig, inspirerande mässvecka där det presenterades många nyheter på lampfronten. Vi såg en hel del nytt men också gammalt – i ny tappning. Sammanfattningsvis känns det som att det gedigna hantverket har hamnat mer i fokus och älskade klassiker kommer tillbaka i nya färger och material. Här är några nyheter som fångade lite extra uppmärksamhet.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Per 25 mars, 2016 at 20:51

    Viken bra artikel du skrivit. Tack för alla tips

  • Leave a Reply

    Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
    Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin