Funktionell och intressant ljussättning, imponerande!

Funktionell och intressant ljussättning, blir så glad när jag ser det och förstår idéen. I Kiev ligger den fantastiska lägenhet på bara 45 kvadratmeter, designad af Martin Architects. Jag blir väldigt imponerad av hela inredningen, natur material är genomgående i hela lägenheten,  de svarta detaljerna ger en rå men klassisk känsla,  men främst såklart blir jag imponerad av ljussättningen, som är snygg och tydlig.  Jag har tidigare skrivit att jag saknar intressant inredningsbilder, kul att hitta något som är riktig inspirerande. Hoppas du blir inspirerad. Bilder och artikel hittat på Bo Bedre

Vilket ljusflöde och utsikt! Rummet är öppet och harmoniskt, enligt min mening härligt funktionellt och elegant, en skön helhet.  Jag kan verkligen se mig själv leva och bo här. Förutan det härliga ljusflödet med massor med dagsljus, finns det artificiellt ljus precis där det behövs. Får du också känslan att rummet är fint ljussätt?  Genomgående spotlight som ger ett fint släpljus på väggarna. Dekorativ taklampa vid soffan som sitter i lagom höjd och troligen inte bländar. Riktat ljus vid soffan så man faktiskt kan läsa sin tidning eller bok.

Den svarta tegelväggen ger en härlig rustik känsla. Ljuset i köket kommer från undersidan av hyllplanen ned på arbetsytan, och ger rimlig arbetsbelysning.  Belysningen är varierad på olika nivåer. Det finns många speglar och blanka ytor som reflekterar ljuset, Känns som dessa är mycket medvetet placerade 😀

Den gröna färgen ger en härlig värme och kontrast. Matrummet och hallen med samma spotlight, ett par enkla diskreta exklusiva armaturer över matbordet.

Sovrummet känns väldigt luftigt tack vare allt glas, trots den lilla ytan. Hoppas det även finns mörkläggnings gardiner 😀 Gardiner in till vardagsrummet kan ger en viss avskildhet. Även här i sovrummet är ljuset tydligt,  funktionsbelysning vid sängen, samt en snygg lampa som dekorations ljus.

Grönt är fint. Badrummet är i  fina färgtoner.  Ljuset är liksom bara här. I badrum blir ljussättning ofta finast när ljuset är effektivt, justerbart och diskret. Kvalitets LED ger badrummet ett rent och fint ljus.

Bilderna av @Martin Architects

Hoppas du finner inspiration.

God förnöjelse!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin