Belysningsutbildning och workshops

Visst är det intressant med belysning och hur vi med enkla knep kan inreda med ljus och lampor? Det finns ljus och lampor för alla platser och rum. 

Jag är en oberoende belysningskonsult och håller i både belysningsutbildningar och workshops. I dessa får du kunskap om vad rätt belysning och ljusplanering kan göra för just dina miljöer!

Kontakta mig så tar vi en dialog om ett skräddarsytt upplägg.

Referens

Medborgarskolan Stockholmsregionen. Margareta Bäckman, Verksamhetsansvarig hantverk och estetiska diplomutbildningar Jag träffade Charlotte första gången våren 2015 när hon studerade diplomutbildningen Inredning rum och form hos oss. Hon berättade att hon var ljusdesigner och gärna ville undervisa hos oss. Hennes trevliga personlighet och hennes förmåga att presentera sin idé gjorde mig genast intresserad. Sedan dess har Charlotte undervisat ljus och ljussättning på diplomutbildningen “Inredning rum och form” samt på kvällskursen “Ljussätt ditt hem”. Charlotte är mycket uppskattad som kursledare både för sin kunskapsförmedling som för sin positiva personlighet. Medborgareskolan 

En belysningsfråga via Instagram från Elin 😀

Det kom ett mail 2017-02-17

Hej Charlotte! Tusen tack för en inspirerande dag i måndags. Roligt att ha entusiastiska föreläsare! Jeanette  Martinsson

Belysnings utbildning och workshops i samarbeta med Medborgarskolan Stockholm och lamptillverkare Örsjö Belysning Har mycket bra nätverk, här avslutas en utbildning med demo hos armatur leverantör, en mycket bra och uppskattat kombo!