Hjälp med belysning hemma – Kund referenser

Hjälp med belysning hemma – kund referenser

Niklas Mattsson – Stockholm ”Din belysningskonsultation och din dokumentation är till mycket stor hjälp under renovering av vår lägenhet. Både med konkreta anvisningar till hantverkarna men även med idéer för framtida ljussättningar av vårt hem. ”

Susanne Friedel- Stockholm.  Tack än en gång för det värdefulla och roliga mötet hemma hos oss och för din hjälp som har gjort vårt hem ännu bättre. Vi har gjort en del förändringar. Vi har bytt ut glödlampor och det blev extra snyggt i hall och kök.  Jag var i kontakt med ansvariga för grannfastigheten, som justerat det ljus som var så generande för våran utsikt.  Tack för tipset! Nu återstår bara kökslampa och en ny lampa till sovrummet.

Familjen Bengtsson, Tyresö: ”Bakgrunden till min förfrågan var att få hjälp av Charlotte med ljussättning, var att mitt vardagsrum inte gav en belysning som kändes bra. Vi tog en stund med att gå igenom vad jag ville ha för typ av ljus. Det är för mig svårt att få en kombination av mysbelysning och funktionellt ljus.

Jag fick väldigt bra hjälp med att placera en spot som gav ljus till en fondvägg på ena sidan och en tavla på den andra. Jag fick även tips på hur man ska tänka när man köper nya ”glödlampor” så att man får energisnåla lampor med ett varmt sken. Jag är jättenöjd med Charlotte’s konsultation och kommer att rekommendera henne till andra som har liknande utmaningar som jag.”

Under takåsen i Vasastan- vinden är nu underbar bostad. En av kund referanser

DSC00054