Om 2700kelvin

Belysningskonsultation i Stockholm eller via webben, men det naturliga ljuset är naturligvis det bästa ljuset.

Belysningskonsultation i Stockholm eller via webben, men det naturliga ljuset är naturligvis det bästa ljuset.

Rådgivare inom belysning och ljusdesign

Belysningskonsultation i Stockholm eller via webben. Vår grundidé är enkel: att hitta rätt och smart belysning anpassad för just dina förutsättningar. 

2700kelvin grundades 2014 av Charlotte Gotfredsen, den stilsäkra belysningskonsulten från Danmark. Just de stilsäkra danska designögonen lyser igenom i flera av uppdragen. 

Charlottes intresse för ljusets betydelse i våra hem och arbetsmiljöer är mångårigt. 2012 bestämde hon sig för att satsa helhjärtat. Idag är hon utbildad ljusplanerare och ljusdesigner, diplomerad inom inredning, “Rum och form”,  färgsystemet NCS  samt Feng Shui, god belysning har många intressanta beröringspunkter. I botten är Charlotte civilekonom med en gedigen karriär inom bank och finans bakom sig. 

Charlotte har också ett genuint intresse för formgivning och stil. Hon ser till att alltid vara uppdaterad både inom den tekniska utvecklingen och på de senaste trenderna. 

Företaget heter 2700kelvin eftersom det står för det varma vita ljuset som vi i Skandinavien vanligtvis föredrar. Kelvin beskriver ljuskällans färgtemperatur.

Mera om 2700kelvin på LinkedIn 2700kelvin

Belysningskonsultation i Stockholm eller via webben– Låt oss rikta strålkastarna mot dina behov och ideer

 

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin