Rätt belysning i sommarstugan

Ljusa kväller kan ge huvudbry när vi ska inreda semesterstugorna och välja belysning. (Publicerat på Houzz.com, bilder från Houzz, text 2700kelvin)

Härliga sommarhus är ofta en plats förknippat med sköna stunder och avkoppling. Även om sommaren kanske är en högsäsong för lata lediga dagar använder vi gärna huset på landet året runt och inte enbart på sommarsemestern. Därför är det viktigt att tänka ett extra varv när vi ljussätter våra tillflyktsorter för att alla behov ska bli tillfredsställda både under ljusa sommarkvällar och resten av året. De här månaderna är det välkommet att använda ljussättning som får “ute och inne” att bli som en enhet. Här kommer inspirationsbilder och tips från belysningskonsulten Charlotte Gotfredsen för hur just du kan ljussätta sommarstugan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin