Belysningskonsultation privat

Belysningskonsultation privat på plats eller via webben är tjänster anpassat efter privatkundernas behöv.  Behovet av belysning och ljussättning  för privat för bostaden är mycket varierande.  Vi skräddarsyr tjänsten helt efter dina behov och önskemål. Belysningsplaneringen skall tar hänsyn till interiör och exteriört.  Leverantör oberoende, målet att förbättra ljussättning inte försäljning av lampor. Tveka inta att höra av dig, välkommen!

Belysningskonsultation på plats i befintlig bostäder ”Inred med ljus” Med begränsade insatser i både tid och kostnader går det att skapa funktionell och trivsam belysning. Konsultationen  tar 1 –  1.5 timme där vi tillsammans diskuterar hur man på bäst sätt nyttjar bostadens naturliga ljus och förutsättningar med utgångspunkt från familjens behov. Vi tittar på ljussättning och ljuskällor och ni får föreslag på armaturer. Troligen har ni idag armaturer som kan används framöver, möjligen bör också nya anskaffas. Om så önskas kan ni efter konsultationen kan ni få en kort skriftlig sammanfattning. Eller ta nytt möte i lampbutik. Jag har ett mycket gott samarbete med Stockholms välsorterade lampbutiker och webbutiker.  Duktiga elektriker kan förmedlas om så önskas. Pris från 2 000kr

Belysningskonsultation ny bostad och inför renovering- Ljusplanering  Hembesök med efterföljande skriftlig individuellt anpassad redogörelse utifrån idéer och förslag till förändringar som vi har kommit fram till under hembesöket. Delta i byggprojektet i dess olika skeden. Agera bollplank eller delta i projektet från  skiss till genomförande. Mycket gott samarbete med välrenommerad lampbutiker och elektriker om så önskas. Tips och råd på enkla åtgärdslista utifrån dina behov som kan lyfta fram det viktiga i din bostad. Pris lämnas per offert. 

Belysningskonsultation via webben: Lämpligt för dig som inte bor nära Stockholm och är intresserad av att få inblick inom ljusplanering och ljussättningens sköna värld.  2700kelvin erbjuder belysningskonsultation via webben. Vårt samarbete sker per telefon och webben, främst med hjälp av bilder och ev. ritningar. Målsättning att du skall få inspiration med tips, råd och ideér utifrån ditt hem och dina behov, som enkelt kan genomföras direkt. Pris  från 1 000 kr inkl moms /rum.  Kök och trädgård från  1 500 kr inkl moms/rum.

Uppdraget varieras och utföras efter dina önskemål.

Inspiration om ljussättning finns på ljus- bloggen. 

 

Bra utomhusbelysning bör ge god synbart, god belysningsplanering innefattar kontraster- ljus och mörke.

Belysningskonsultation privat eller belysningskonsult via webben, slott och koja, härlig belysning behöver vi alla.